ACTRIU /
PEDAGOGA TEATRAL

ACTRIU

1990 Llicenciada en Art Dramàtic, Institut del Teatre de Barcelona.

Comença la seva activitat professional amb la companyia T de Teatre sent una de les seves fundadores. Al llarg d’aquests anys ha participat en moltes produccions teatrals treballant amb diversos directors, actors i gent del teatre del país. Podem anomenar els darrers espectacles, “Roberto Zucco” i “E.V.A” dirigits per Julio Manrique, “Una giornata particular” i “La Julieta” dirigits per Oriol Broggi, “Audiència i Vernissatge” dirigit per Pere Arquillué.

En cinema els darrers anys, “Fènix 11.23” dirigida per Joel Joan i Sergi Lara.

En televisió ha participat en moltes sèries de ficció a la Televisió de Catalunya com “Oh, Espanya i Oh Europa”, “Temps de silenci”, “Ventdelplà”, “Nit i dia”…

Representant artística Yolanda Fuster- La Farándula

ENTREVISTES

El festival Temporada Alta entra a les escoles - Telenotícies comarques

Offtherecord Entrevistes Cultura

Programa ÀRTIC Betevé

 

PEDAGOGA TEATRAL

1997- 2008 Funda i coordina “El Taller de la Lluna” un espai de creació teatral per a nens i  nenes a Badalona. Des de llavors ha coordinat i realitzat molts tallers i activitats de Teatre per a nens i nenes de totes les edats a diferents espais i escoles.

També ha realitzat diversos tallers i conferències per a mestres i pedagogs de Teatre
Des de l’any 2002 col.labora amb la companyia i productora La Perla 29 i el seu director artístic Oriol Broggi, realitzant espectacles per a nens i nenes adaptant els clàssics de teatre. L’any 2015 els porta tot això a crear La Perla Petita, un projecte de teatre per a les escoles.
Durant aquets anys ha narrat i adaptat molts contes i històries per a nenes i nenes a diversos llocs i teatres ( Orquestra de Cadaqués,La Perla 29…)


La seva experiència la porta a creure cada vegada amb més força, que el Teatre és una eina pedagógica i de cultura molt interessant per a treballar amb nens i nenes també a les escoles.

Contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.